Prejdite nadol na vybrané detaily sedadiel

Muzikál Svätý Martin

Kultúrny dom vo Valaskej - Októbrova, Valaská-Valaská - sídlisko, Slovensko

Online predaj ukončený

Popis

Srdečne Vás, milí diváci, pozdravujem a zároveň pozývam do ďalekej minulosti. Navštívime spolu 4. storočie.Nech sa páči, vstúpiť s nami do malebnej Panónie/dnešné západné Maďarsko/ Do mestečka Sabária,/dnešné Szombathely/ na zasneženú planinu do rímskej pevnosti na návštevu do rodiny rímskeho pohanského dôstojníka Florusa. Rodine sa narodil syn. Chlapček silný a zdravý.S láskou v srdci nazrieme do jeho života.Do života chlapca, ktorý mladosť a školské roky prežil v Sabárii a Pávii. Do života dôstojníka v légii, ktorý sa stal jazdcom milosrdenstva- úderom meča v mestečku Amiens. A do života pustovníka, otca rehoľníkov, biskupa, oddaného, pokorného kresťana Martinusa v kláštore Marmoutier na okraji mesta Tours.



16 zanietených amatérskych hercov spolu s 5 člennou tanečnou skupinou a speváckym zborom Lipka z Valaskej pod taktovkou pani režisérky Tatiany Vilhanovej a hudobného skladateľa Janka Jenču pripravilo muzikálne stvárnenie príbehu o Svätom Matinovi. Pri príležitosti 1700-stého výročia narodenia Martina sa uskutoční predstavenie v premiére
dňa 21. Februára 2016 (Nedeľa)
v kultúrnom dome vo Valaskej.
Sedenie je voľné a vstupné ľubovoľné, pred samotným predstavením si môžete prezrieť kresby detí na tému "svätý" v rôznych vekových kategóriách.

Na predstavenie si už teraz v predpredaji môžte zakúpiť lístok v cene 2 € - 6 €. Cena je rôzna ale lístky rovnaké :). Je totiž na Vás v akej výške chcete naše predstavenie podporiť.


Tešíme sa na Vašu účasť,



Váš umelecký tím

Miesto konania

Októbrova, Valaská-Valaská - sídlisko, Slovensko (Vyhľadajte trasu)